PERVIIII!

PERVIIII!

Fotkala sam pervoga pauka ovo leto a van stana di ih mam kolko očete (to mi je ostalo još iz doba gda su me zvali od milja "stara frajla" jer se veli di je paukova i paučine, tu bu udavača).
Ovaj je ko bok bežal z jene birtije v drugu vjerojatno nezadovoljni raspravama kaj ih je čul v pervoj.
Vu toj vulici vam inače sede korisnici suda, trgovačkoga i običnoga a i zaposlenici okolnih veleposlanstava, ministarstava i ostalih -astava, plus zatvor.
Tam su v blizini tri ljekarne, dve obične i jena biljna, nemaju ni dezificijalnoga sapuna, ni dezinfekcijskih rupčekov, ni multivitaminov.
V obližnjem DM-u se još najde koja boca vodice za dezinfekciju zoubeka i rupčekov za riticu, čak ma i klozet papira.
Ljudi su male zbunjeni, nema tu panike, sam paranoja, a to znam po temu da je siroti studentček na blagajni očajnome gosponu v najboljim letima v zamjenu za Asepsolete ponudil Durexa na sniženju (deset za cenu pet) i ovaj je to odbil z melankolijom vu očima.
V špeceraju se si tri put prekriže ak očete "Koronu" pa vam pokušaju uvaliti nekvi rakjetinu ali se ja ne dam navleči kajti mamo doma zalihu staru 21 let, od kad sme Juniorku napravili. A ni kasneje nisme trošili zalihe, bogtepitaj a vredi opče više ta žestica ili z njom moremo skouriti olovne cevi kanalizacije....
Veli mi frendica da pri njima nema kouruznoga i pšeničnega griza, pri nami su se police spet poupunjene, su se vščera rešili starih zalihov (napokon) , čak je prodane brašno od soje i kikirikija i ono meso čudesno brončane farbe.
No, tak vam zgledi v mojoj vulici, a kak se ja osobno nosim z psihozom pivskega virusa bum vam zutra pojasnila i narafski podelila par savetov i frknula receptlina.
Vaša navek vjerna lajfkoučerica
Rozika
Fotografija Eleonora Rozalija

Popularni postovi s ovog bloga

PANETTONE IZ PEKAČA ZA KRUH

MUFFINI BEZ GLUTENA, JAJA I LAKTOZE

MOSTARSKA ROSA(recept)